Άνγκελα Μέρκελ ελπίζει για μια λύση

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, έχει εκφράσει την πεποίθηση ότι Eurogurpo ηγέτες που συναντώνται σε ένα εξαιρετικό τρόπο στις Βρυξέλλες την Πέμπτη για να καταλήξουν σε συμφωνία για το δεύτερο πακέτο διάσωσης στην Ελλάδα, με στόχο να περιοριστεί ο κίνδυνος εξάπλωσης στην Ιταλία και την Ισπανία .

Αναρρωτική να Χρέος: Euro ιός μεταδίδεται όπως bickers ΕΕ στις Βρυξέλλες

Οι ηγέτες της ΕΕ έχουν συγκεντρωθεί στις Βρυξέλλες για μια έκτακτη σύνοδο κορυφής, για το πώς να βρεί τα μετρητά υπόσχεση για ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα. Οι αρχηγοί κρατών είπε να εξετάζει το ενδεχόμενο ενός νέου φόρου στην τράπεζα μισθοδοσίας Αθήνα, και στην αποφυγή μιας διαφαινόμενη προεπιλογή. Αλλά με την Ιταλία και την Ισπανία που δείχνει τώρα τα πρώτα συμπτώματα της επιδημίας του χρέους, υπάρχουν νέες εντάσεις μεταξύ των παρευρισκομένων. Διαμάχες έχουν ήδη ξεσπάσει, με τη Γερμανία απαισιόδοξος για τη σύνοδο κορυφής, και η Γαλλία ζητούν μπλοκ σε όλη την ενότητα. Αλλά, όπως αναφέρει ο Daniel Bushell RT, το in-μάχες συνεχίζονται, ενώ το μέλλον του ευρώ που κρέμεται από μια κλωστή. RT στο Twitter: http://twitter.com/RT_com RT στο Facebook: http://www.facebook.com/ RTnews

real gr ΒΕΡΝΕΡ ΦΑΙΜΑΝ

Ελλάδα μάτια κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης

21 Ιουλίου – ελληνικό χρηματοπιστωτικό αγορές ανοίγουν στις προσδοκίες μιας συμφωνίας θα μπορούσε να επιτευχθεί για την κρίση του χρέους στην Ελλάδα και το δεύτερο πακέτο διάσωσης του στη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης. Rough Cut (χωρίς αφήγηση δημοσιογράφος).