Eγκλωβισμένοι στο Πασοκικό χάος!

Το «πήδημα» στο κενό το κάνουν οι Πολίτες

και οι θυσίες που καταβάλλει ο λαός, τάχα, να σωθεί η Ελλάδα,

είναι θυσίες μάταιες, χωρίς αντίκρισμα.

 

Γράφει ο Βάιος Φασούλας

«Εάν τα «αγαθά» της δημοκρατίας είναι η ληστεία, η άφεση αμαρτιών των αρχιληστών, η αστυνόμευση των Πολιτών σε όλα τα μεγέθη και τα κουτοπόνηρα κανάλια, τότε δεν τη χρειαζόμαστε και πολύ περισσότερο δεν χρειαζόμαστε κυβερνήσεις που καταληστεύουν τον λαό, τον περιθωριοποιούν και τον αφοπλίζουν πολιτιστικά, κοινωνικά και οικονομικά.

Η διάσταση της… πτώχευσης της Ελλάδας αποδεικνύεται ληστρικό παραμύθι. Η «πτώχευση» είναι το «επιχείρημα» των σιωνοφασιστών του κεφαλαίου με το οποίο η σημερινή κυβέρνηση συνεργάζεται. Τον χορό του «Ζαλόγγου» τον ξεκίνησε πρώτη η Ελλάδα κατόπιν εντολών των ευρωατλαντικών συμφερόντων και του ΔΝΤ. Το «πήδημα» στο κενό το κάνουν οι Πολίτες και οι θυσίες που καταβάλλει ο λαός, τάχα, να σωθεί η Ελλάδα, είναι θυσίες μάταιες, χωρίς αντίκρισμα. Ο καπιταλισμός θέλει να τα πάρει όλα πίσω και η σημερινή κυβέρνηση πρωτοστατεί. Οι κοινωνικές και ανεξέλεγκτες συγκρούσεις είναι πλέον αναπόφευκτες και οι διαδηλώσεις ενάντια στα ποταπά και αναχρονιστικά μέτρα θα πάρουν επικίνδυνες για την καθεστηκυία τάξη διαστάσεις σε όλο το χάσμα του δυτικόκοσμου. Οι αντιδράσεις του λαού, ως συνήθως, θα χαρακτηριστούν τρομοκρατικές και οι αστυνομίες (μεταξύ και η δική μας) καλούνται να βγάλουν τα ξύλα απ’ τη θράκα.» (Από το «Καθοδόν προς το χάος (5)περιστερώνες της δημοκρατίας…!!» Ιούνιος 28 2010).

Με το εσωτερικό της χώρας θα ασχοληθούμε σήμερα και μάλιστα με τον περιβόητο «Καλλικρατικό» Δήμο, ο οποίος πέρασε στη συνείδηση των δημοτών και το έφαγε σαν πασχαλινό χαρούπι. Τα χάλια του «Καλλικρατικού» Δήμου θα τα δούμε στα φυτεμένα από τηλεγραφόξυλα… πεζοδρόμια και στους δρόμους με τα χόρτα και τ’ αγκάθια, στις πλατείες, στα παγκάκια που τρίζουν όπως οι πόρτες στοιχειωμένων πύργων και στις παιδικές χαρές να δεσπόζει η πλήρη εγκατάλειψη. Στην αγορά και στις βιτρίνες που αντί να εκτίθενται εμπορεύματα βλέπουμε ταμπέλες «Ενοικιάζεται», στην καθαριότητα που δε προχώρησε προς την Πρόοδο παρά μόνο θεωρητικά, δηλαδή «Καλλικρατικά», στις καφετέριες να συνωστίζονται οι άνεργοι, νέοι θαμώνες…, ευτυχώς δηλαδή που δεν καταφεύγουν σε άλλες διεξόδους, όπως στα ναρκωτικά που κυκλοφορούν παντού, και άλλα, άλλα πολλά που αποτελούν τη μία όψη του «Καλλικρατικού» νομίσματος. Η άλλη ξεκινά με τον κόσμο, που επί τέλους ξύπνησε, και συνωστίζεται στις πλατείες με σιωπηρές διαμαρτυρίες και που οι μεγάλοι δήμοι, τάχαμου στο όνομα της… καθαριότητας σκέφτονται να τις… καθαρίσουν, επιβεβαιώνοντας έτσι την αντιδημοκρατική και αντιλαϊκή-φασιστική πολιτική του «σοσιαλιστή» πρωθυπουργού, προέδρου του Πασόκ και προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής (Α.Ε.)κυρίου Γ. Παπανδρέου.

Βέβαια γι’ αυτή την απαράδεκτή «Καλλικρατική» εικόνα θα πρέπει να είναι υπερήφανος και ο ανίδεος «αρχιμάστορας» κ. Ραγκούσης που με την «σύγχρονη» αλλαγή στην Τ.Α., στην έτσι και αλλιώς πανελλαδικά χρεοκοπημένη Τ.Α., αυξήθηκαν οι προϋποθέσεις χρεοκοπίας και σε ένα διάστημα, που ο αφέντης χρόνος θα ρυθμίσει, θα περάσουν οι δήμοι στα χέρια των ιδιωτών εάν και εφόσον οι Πολίτες δεν ενεργοποιηθούν στο σύνολό τους. Δηλαδή, η χρεοκοπία, όπως την μαγείρεψαν οι «σοσιαλιστές» Πασόκοι έχει πολλές αρνητικές διαστάσεις σε όλους τους τομείς της χώρας πολύ δε περισσότερο στις τοπικές κοινωνίες –Τ.Α. Φωνάζαμε ενάντια στο «οικοδόμημα»- έκτρωμα του Ραγκούση «Καλλικράτη» και κάποιοι μας κατηγόρησαν για καθυστερημένους. Έτσι, πρώτα αφήσαμε να πεθάνει η μάνα μας και μετά είδαμε-βλέπουμε πως υπάρχει θάνατος τον οποίο προξένησε και προξενεί ο «ανθρώπινος» χάρος: ο εγκλωβισμός της ελληνικής κοινωνίας και στα νύχια του «Καλλικράτη»(ευρωπαϊκό έκτρωμα του περασμένου αιώνα).

«H ιδέα της διάλυσης των κρατών με μια «Κραταιά Γερμανία» στο επίκεντρο, γνωστή και ως “Mitteleuropa” του Χάνς Νάουμαν ( 1918 ) πνευματικού πατέρα του Φιλελεύθερου» Γερμανικού Κόμματος, είχε ξεκινήσει στα πλαίσια των ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ«ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ» Στρατηγικών της Γερμανίας-σαν-«Διασυνοριακή Συνεργασία»

«Πρέπει να κατανοήσουμε, λοιπόν, ότι το ¨Μνημόνιο¨ και το ¨Μεσοπρόθεσμο ¨ΔΕΝ αποτελούν ¨έκτακτα μέτρα¨ στην βάση της διαπιστωμένης κρίσης , ΑΛΛΑ η ολοκλήρωση μιας ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ συστηματικής αποικιοκρατικής στρατηγικής του Γερμανικού και Αγγλοσαξονικού κεφαλαίου για την διάλυση (¨Αυτοδιοικητική¨ -Ομοσπονδοποίηση) των ¨περιφερειακών κρατών¨ με στόχο την υπαγωγή σε καθεστώς ¨Κηδεμονίας¨ και πλήρους εκμετάλλευσης λαών και χωρών, όπως περίπου ίσχυε στην ¨Κοινωνία των Εθνών¨ μετά τον Α Π.Π

πηγη