Σε «κίτρινο» κλοιό η Αθήνα (πρόσφατο video)

Σε «κίτρινο» κλοιό η Αθήνα

 

Πορεία στη Βουλή πραγματοποιούν χιλιάδες οδηγοί ταξί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του σωματείου τους στην οδό Μάρνη, διαμαρτυρόμενοι για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ  ALTER

Χιλιάδες οδηγοί ταξί από όλη την Ελλάδα έχουν καταφθάσει στην Αθήνα, προκειμένου να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση, που όπως όλα δείχνουν, θα είναι δυναμική.

 Κλειστές είναι αυτή την ώρα οι οδοί Καρόλου, Μάρνης, και 3ης Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, ενώ θα βρίσκεται σε εξέλιξη η κινητοποίηση των οδηγών ταξί, εντός του Κοινοβουλίου θα συνεδριάζει το ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.

Οι οδηγοί ταξί δηλώνουν ανυποχώρητοι και αποφασισμένοι να συναντηθούν με τον αρμόδιο υπουργό κ. Γιάννη Ραγκούση.

 Εισαγγελέας ξανακαλεί ταξιτζήδες

Νέα εισαγγελική έρευνα για τις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί διέταξε το πρωί η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας κ. Ελένη Ράϊκου.

Αφορμή στάθηκε το άνοιγμα των διοδίων από τους οδηγούς ταξί, με αποτέλεσμα να μην καταβάλλουν το αντίτιμο χιλιάδες οδηγοί αυτοκινήτων κατά τη διέλευσή τους.

Το ερευνώμενο αδίκημα είναι αυτό της παράνομης βίας, και σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία θα ζητήσει τις εικόνες από το κύκλωμα, που είναι εγκαταστημένο στα διόδια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι οι ταξιτζήδες σήκωναν τις μπάρες των διοδίων.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να εξεταστούν ως πρώτοι μάρτυρες οι υπάλληλοι των διοδίων.

πηγη

Οι δηλώσεις Λυμπερόπουλου