ΥΠΟΘΕΣΗ «MURDOCH


Ήταν σίγουρα η πιο ταπεινωτική μέρα της ζωής του.

Πρώτα τη χαρακτήρισε έτσι αλλά δεν μπορούσε καν να διανοηθεί πως ενώπιον της επιτροπής βουλευτών θα δεχτεί επίθεση.Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της… απολογίας του Ρούπερτ Μέρντοχ και του γιου του Τζέιμς σε Επιτροπή της βρετανικής Βουλής για το σκάνδαλο των υποκλοπών από την εφημερίδα News of the World, του ομίλου Μέρντοχ.Η αποκάλυψη του σκανδάλου έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον και…σεισμό στην κυβέρνηση Κάμερον.(πηγη)
Διεκόπη  η εξέταση πατέρα και γιου, απο την επιτροπή της Κοινοβουλευτικής ομάδας, μετά από την επίθεση που δέχτηκε ο μεγιστάνας των media ,απο εναν «επισκέπτη», ευρισκόμενο μάλλον  στα θεωρεία   των επισήμων, οποίος επιτέθηκε αποκαλώντας τον «άπληστο».Ο ίδιος δηλώνει ηθοποιός και το όπλο που χρησιμοποίησε στην ενέργειά του αυτή,  ήταν ένα πιάτο, γεμάτο με αφρό ξυρίσματος!
Η συνεδρίαση η οποία είχε ήδη διαρκέσει περισσότερο από δύο ώρες, στη συνέχεια, επανεκκίνησε μετά από 15 λεπτά.


Ο υιός Murdoch,  εξέφρασε την έκπληξη και την οργή   του, όσον αφορά την αναποτελεσματικότητα των υπευθύνων για τα μέτρα ασφάλειας της αίθουσας.Ο υποτιθέμενος δράστης  λέγεται ότι είναι ένας ηθοποιός ο οποίος και είχε σχολίαζε σχετικά  με την ακρόαση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter..


Καθώς οι Murdochs αντιμετωπίζονται με  αμφισβήτηση απο την κοινοβουλευτική επιτροπή, στην  επιχειρηματική αυτοκρατορία τους ,το κόστος του «σκανδάλου hacking» , είναι μεγάλο! Η θέση του Rupert Murdoch ως πρόεδρος της ομάδας των μέσων ενημέρωσης έχει αμφισβητηθεί από κάποιους επενδυτές, αλλά η αξία των μετοχών και των δύο τη News Corporation στη Νέα Υόρκη και δορυφορική τηλεόραση κανάλι BSkyB στο Λονδίνο ανέκαμψε από το βυθίσμα  των προηγούμενων ημερών. … http://www.euronews.net/