ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ..

Βαρέθηκα

“Διαγραφή χρέους” ,”νέο σχέδιο Marcal για την Ελλάδα “,αυτά ακούγονται τον τελευταίο καιρό , προσθέτουμε και λίγο μεταφυσική , με αναρτήσεις του στύλ “ο θεός αγαπάει την Ελλάδα και κάπως θα την σώσειΓια μια ακόμα φορά περιμένουμε έναν εξωτερικό παράγοντα να μας λύσει τα προβλήματά μας σαν από μηχανής θεός . Λοιπόν ήρθε η ώρα να σοβαρεύτουμε , να δουλέψουμε , να δημιουργήσουμε , να παράγουμε μεφαντασία και ποιότητα να βελτιώσουμε τους μηχανισμούς του κράτους και της κοινωνίας . Έτσι και μόνο θα δούμε άσπρη μέρα .
Μέσα από την καθημερινότητα μας θα κτίσουμε τις συνθήκες για μια καλύτερη ζωή . Δυστυχώς από τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών καταλάβαμε πάρα πολλά , το μεθύσι της τεχνιτής ευμάρειας μας έκανε να φαντασιονόμαστε την ζωή κροίσων.
Σήμερα ξέρουμε σχεδόν τα αίτια του κακού και τα έχουμε αναλύσει πάρα πολύ. Πολιτικοί διεφθαρμένοι , ένα κομματικό κράτος παραγωγής άχρηστων δομών , αλόγιστος δανεισμός , επιχειρήσεις με χαμηλή
ανταγωνιστικότητα και χωρίς εξωστρέφια , ανυπαρξία Ελληνικών επενδύσεων (αναμένουμε 20-30 χρόνια τώρα τις σωτήριες επενδύσεις από το εξωτερικό).

 Ήρθε η ώρα με ότι μέσο μπορεί ο καθένας να επανεκινήσουμε .

 Κύριοι των επιχειρήσεων πιέστε τα επαγγελματικά επιμελητήρια να λειτουργήσουν πραγματικά και να μετατραπούν σε όργανα ανάπτυξης και όχι σε υπηρεσίες εκδόσεων πιστοποιητικών .Να απαιτήσουν μέσα στο υπάρχον πλαίσιο να γίνουν άμεσα πραγματικές συντονισμένες επενδύσεις έστω και μικρού μεγέθους. Με αφορισμούς , απραξία και ανυπαρξία επενδύσεων ο αργός θάνατος είναι το μόνο σίγουρο. Πιέστε πραγματικά με τσαμπουκά για ένα δίκαιο φορολογικό πλαίσιο που να βοηθάει την ανάπτυξη .
 Εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα δυστυχώς αν και είστε τα μεγαλύτερα θύματα αυτήςτης κατάστασης η αύξηση της ανταγωνιστικότητας θα περάσει μέσα και από την αύξηση των ωρών δουλειάς .
Για το Δημόσιο τι να πρωτοπεί κάποιος .Θεωρώ ότι ο χώρος αυτός είναι πάρα πολύ μικρός για να κάνει κάποιος προτάσεις συγκροτημένες.Ο κάθε δημόσιος υπάλληλος γνωρίζει πολύ καλά τα καθήκοντά του και το είναι υποχρεωμένος να τα εκτελεί.Επιτέλους πρέπει να δουλεύουν πραγματικά τις ώρες τους .Η διαφθορά πρέπει να καταπολεμηθεί εσωτερικά .Τα ψέματα τελείωσαν κάθε προσπάθεια λαδώματος θα αμοίβεται με περίσσια οργή και πιθανόν βία. Το μορφωτικό επίπεδό των δημοσίων υπαλλήλων είναι τέτοιο που η άγνοια του ιδανικού δεν αποτελεί απαλλακτικό.

 ΒΑΡΕΘΗΚΑ να αναλύω ΒΑΡΕΘΗΚΑ να περιμένω τον σωτήρα ΒΑΡΕΘΗΚΑ να περιμένω τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά μου.

 Η χώρα αυτή ανήκει σε εμάς , τους σωτήρες ντόπιους και ξένους τους γευτήκαμε , δεν θέλουμε άλλο.

ΥΓ . Τον θεό να μην τον ανακατεύετε πολύ πολύ γιατί από τις βλακείες μας στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο είχαμε ρεκόρ νεκρών με μεγάλη διαφορά από τους δεύτερους Πολωνούς .Προσθέστε και τον εμφύλιο για να καταλάβετε ότι ο Θεός δεν αγαπάει ιδιαίτερα τους ανόητους.

Γραφτηκαν απο:paragoume